Praktische info

Meer info over KineBaal, onze tarieven en persoonlijke aanpak!

Praktische info

Tarieven

Al onze kinesitherapeuten zijn niet-geconventioneerd.

Ons basistarief voor een half uur durende behandeling in onze kinesitherapiepraktijk bedraagt 26,50 euro. Dit tarief werd geadviseerd door onze beroepsvereniging.

Voor alle behandelingen die langer dan een half uur duren, andere speciale tarieven, huisbezoeken of supplementen, informeren wij u graag voor of tijdens uw eerste behandeling.

Bij de eerste behandeling/intake bij onze kinesitherapeuten kan éénmalig een bijkomende dossierkost gerekend worden. Deze wordt volledig terugbetaald door het ziekenfonds.

Voor alle informatie i.v.m. tarieven voor patiënten met bijzondere tegemoetkoming en alle terugbetalingstarieven van het ziekenfonds verwijzen wij u door naar de website van het RIZIV.


Huisbezoeken

Vanwege uw klachten of omwille van andere mobiliteitsproblemen (niet stappen, autorijden,...), zou het kunnen dat het voor u moeilijk is om tot bij onze praktijk te geraken. Uiteraard houden wij daar rekening mee. Wij bekijken steeds samen met u de mogelijkheden en behandelen ook aan huis, indien dat voor u de beste werkwijze is.

Huisbezoeken door onze kinesisten worden vooral uitgevoerd bij pre- en postoperatieve revalidatie, neurologische revalidatie en geriatrische revalidatie. Zeker in het kader van valpreventie en gangrevalidatie, komen wij vaak aan huis behandelen. Contacteer ons even indien u hierover meer informatie wenst.